Choose a language
15 Years

DESPRE NOI

În activitățile sale de afaceri, TRIDAS urmărește îmbunătățirea permanentă a proceselor sale, fapt considerat de conducerea companiei ca fiind esențial pentru păstrarea cotei de piață. De asemenea, depunem în continuare eforturi susținute pentru a obține cea mai mare rată posibilă de eliminare a amenințărilor pentru mediu și a riscurilor de siguranță aferente produselor și serviciilor companiei. În consecință, TRIDAS a implementat un sistem de management integrat certificat, în conformitate cu următoarele standarde:

CERTIFICARE

ČSN EN ISO 9 001:2015

Conducerea Tridas, s.r.o. cunoaște importanța respectării cerințelor și a necesităților clientului pentru menținerea și creșterea cotei de piață. Din acest motiv, TRIDAS, s r.o. a implementat și certificat Sistemul său de Management al Calității în conformitate cu următoarele standarde.

ČSN EN ISO 14001:2015

Recunoaștem că resursele naturale din lume sunt limitate și fragile. De aceea, TRIDAS, s.r.o. consideră protejarea mediului ca principiu general,în conformitate cu obiectivele companiei. Prin urmare, încercăm să reducem la minimum impactul negativ asupra mediului în timpul fabricării produselor și am implementat și certificat Managementul de Mediu în conformitate cu standardul.

ČSN ISO 45001:2018

Compania Tridas, s.r.o. cunoaște importanța angajaților și importanța respectării cerințelor și a principiilor OSHA și FP. De aceea, am implementat Sistemul de management al sănătății și siguranței la locul de muncă în conformitate cu.

Pentru TRIDAS Ltd., problema mediului este absolut crucială. Dovadă stă implicarea noastră în problemele globale FSC®. Din 2015, TRIDAS deține certificatul FSC, care autorizează compania să fabrice produse în conformitate cu standardele FSC. Pentru clienții noștri, aceste standarde garantează originea și natura legală a materiilor prime folosite, dar, în același timp, reprezintă și subliniază atitudinea responsabilă în materie de resurse regenerabile. Astfel, produsele certificate TRIDAS pot prezenta marcajul FSC.

POLITICA COMPANIEI

 • Politica organizației se potrivește în totalitate cu contextul și strategia organizației.
 • Aspirăm să menținem pozițiile dobândite pe piață și să ne lărgim pe viitor portofoliul de clienți stabili și segmentele de piață.
 • Aspirăm să realizăm programe de producție pe termen lung.
 • Ne străduim să obținem o creștere anuală a utilizării capacității de producție.
 • Activitățile noastre au rolul de a extinde sfera de aplicare în domeniul furnizării de servicii complexe, inclusiv designul unui produs și forma sa de producție.
 • Vom continua să căutăm să înțelegem pe deplin nevoile clienților noștri prin prelucrarea corespunzătoare a cerințelor acestora și printr-un nivel înalt de comunicare.
 • Personalul de management va continua să formeze cultura companiei, pentru ca angajații să înțeleagă pe deplin că punctul central pe nevoile clientului determină succesul nostru.
 • Vom aplica în totalitate abordarea procesului prin controlul realizării comenzilor și suntem pe deplin conștienți de faptul că acest control al proceselor nu este posibil fără coerență și fără conștientizarea interacțiunii lor.
 • Suntem conștienți că îmbunătățirea continuă face parte integrantă din succesul nostru. Doar deciziile bazate pe informații evaluate corect din realizarea procesului, audituri interne și verificarea satisfacției clientului reprezintă o evoluție corectă a companiei.
 • Ne vom consolida suplimentar relația bună cu furnizorii, pentru ca raporturile noastre să rămână convenabile reciproc.
 • Ne străduim să obținem o productivitate înaltă a forței de muncă, eliminarea oricăror forme de deșeuri și satisfacerea nevoilor clienților, punând, în același timp, accent pe respectarea tuturor legilor și a altor cerințe, mai ales a celor în materie de sănătate și siguranță la locul de muncă și de protejare a mediului înconjurător.
 • Vom lua măsuri pentru a reduce cantitatea de deșeuri și intensitatea energiei în procesele de producție și vom încerca, în același timp, să reducem la minimum impactul activităților noastre asupra mediului înconjurător și asupra angajaților și locuitorilor din zonele în care se realizează comenzile.