Choose a language
15 Years

Fibra modelată

4 TIPURI DE FIBRE MODELATE

Formată

product1

Tip de fibră modelată de bază produsă pe o

Presată cu transfer

product2

Acest tip mai rafinat de fibră modelată este produs pe o 

Termoformată

product3

Acest tip de fibră modelată este produs pe

Procesată

product4

Produsele din fibră modelată procesată sunt cel mai des produse prin 

Utilizare DOMENIILE DE APLICARE
ALE FIBREI MODELATE

Electronice

Din multe puncte de vedere, fibra modelată reprezintă alegerea ideală pentru dispozitivele și sistemele electronice. Fibra modelată permite copierea perfectă a suprafeței unui produs ambalat, evitând, astfel mișcarea nedorită în interiorul ambalajului. Din cauza zonelor de deformare cu design optim, se evită sau sunt reduse semnificativ, vibrațiile care sunt transferate produsului ambalat.

Industrie

Produsele din fibră modelată pot fi utilizate pentru ambalaje într-o gamă variată de industrii ușoare, cum ar fi: produsele mici din sticlă, obiectele de mobilier, cosmeticele și bunurile uscate, bunuri de consum de mici dimensiuni, etc. Avantajul constă în faptul că fibra modelată poate fi modelată pentru a se obține aproape orice fel de suprafață 3D, permițând, astfel, ambalarea separată a fiecărui produs sau ambalarea unui lot întreg de produse împreună.

Industria automobilistică

Designul inteligent permite stivuirea tăvilor pline una deasupra celeilalte, fără contact între bunuri. Formele exacte sunt, de asemenea, adecvate pentru procesele complet automatizate. Hârtia selectată corespunzător și suprafața închisă asigură o pătrundere redusă a prafului. Datorită acestor proprietăți, produsele noastre sunt utilizate în fabricarea de surse LED, corpuri de iluminat cu LED, sisteme de frânare, radiouri auto etc.

Agricultură

Dat fiind conținutul zero de substanțe periculoase și metale grele, produsele noastre sunt utilizate pe post de ghivece de unică folosință, care se descompun și care au rol de îngrășământ după plantarea plantei în sol. Tăvile din hârtie sunt utilizate pe scară largă pentru ambalarea furajelor pentru animale sau ca substraturi de creștere.

Cosmetice

Suprafața curată și netedă permite ambalarea cosmeticelor fragile sensibile la praf. Un astfel de ambalaj este adecvat atât pentru produsele finale de serie, cât și pentru produsele de lux. O imprimare complet color, care aplică 16 milioane de nuanțe color și o rezoluție înaltă de 600 dpi conferă ambalajului un caracter foarte exclusivist, care poate fi personalizat pentru seriile mari.

Design

Fibra modelată poate fi, de asemenea, utilizată ca element individual de design, cu excelente proprietăți de atenuare a zgomotului; în plus, hârtia nu emană niciun fel de substanță toxică în locuință sau la birou. Datorită formelor lor ergonomice, elementele de decor prezintă o eleganță vizuală ridicată.